"Χόρεψε" ο Ντογκαλά και "έσπρωξε" τον ΑΠΟΕΛ προς τον τίτλο!

Κομβικός Ντιεμερσί Ντογκαλά με ατομική προσπάθεια ξεκλείδωσε το τρίποντο.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Σα Πίντο με ψυχωμένη εμφάνιση λύγισαν την Πάφο και πήραν τεράστιο τρίποντο που τους δίνει προβάδισμα τίτλου.

Στο 8' ο Ντογκαλά πήρε την μπάλα από το κέντρο διένυσε μεγάλη απόσταση, πέρασε το εμπόδιο του Μελούσο και απέναντι από τον Ίβουσιτς δεν λάθεψε.

Διαχειρίστηκε τον αγώνα ο Σα Πίντο, η Πάφος δεν βρήκε τις λύσεις για να προβληματίσει την εστία του Μπέλετς και ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο που του δίνει αέρα 7 και 8 βαθμών από Άρη και ΑΕΚ αντίστοιχα.

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ, Ντβάλι, Σούσιτς, Ζέφτε, Ντάλσιο, Σαρφό (74′ Σατσιάς), Βιγιαφάνιες (57′ Μεχρί), Εντονγκαλά (68′ Γουίλσον), Μαρκίνιος (74′ Εφραίμ), Δώνης (57′ Κβιλιτάια).

Πάφος FC (Χοσέ Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ικόκο (87′ Τουμάσι), Γκολντάρ, Ρους (46′ Κβίντα), Μελούσο, Τάνκοβιτς, Ναμ (81′ Αμπτουσαλάμοφ), Πέπε, Μπότσκαϊ (46′ Βαλακάρι), Μπρούνο (67′ Τζάτζα), Κοντρέρας.

Σκόρερ: Εντονγκαλά 8′ / –

Κίτρινες: Κβιλιτάια / Ρους, Πέπε, Μελούσο

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Γιοβάνοβιτς Σρένταν

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος: Αντωνίου Μάριος

VAR: Κόστα Βερίσιμο Φάμπιο Ζοσέ

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Μαρτίου 2024 - 12:47

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.