“Τρέχω για τον συνάνθρωπό μου” εις μνήμη Αντρέα Γεωργιάδη

Η Αμερικανική Ακαδημία Λευκωσίας διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου την φιλανθρωπική εκδήλωση “Τρέχω για τον συνάνθρωπό μου”. O αγώνας θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος του γραμμικού πάρκου με αφετηρία την Αμερικανική Ακαδημία Λευκωσίας.

Θα περιλαμβάνει διαδρομές 500m, 1km, 3km και 5km.

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Ανδρέα Γεωργιάδη, εκπαιδευτικού και αθλητικογράφου, που αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό. Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο “Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

17.15 - 17.55 …………………. Εγγραφές

17.40 - 18.00 …………………. Τελετή έναρξης, καλλιτεχνικό πρόγραμμα

18.00 ………………………….. Αγώνες δρόμου 500μ, 1000μ, 3000μ, 5000μ.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν είτε ηλεκτρονικά στην σελίδα https://getyourtickets.eu/event/runforthecommunity2024 είτε με φυσική παρουσία από τις 17.15 μέχρι τις 17.55 την ημέρα του αγώνα στα γήπεδα της Αμερικανικής Ακαδημίας Λευκωσίας.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Μαΐου 2024 - 15:04

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.