Θετικές οι ενδείξεις για παραμονή Κβιλιτάια στον ΑΠΟΕΛ!

Αλλάζουν τα δεδομένα ξανά.

Μεγάλη η πιθανότητα ο Γκιόργκι Κβιλιτάια να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ.

Η Διοίκηση των πρωταθλητών επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση και έκανε το αποφασιστικό βήμα για να κρατήσει τον Γεωργιανό επιθετικό.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι ενδείξεις είναι άκρως θετικές για να πει το "ναι" ο διεθνής ποδοσφαιριστής και να συνεχίσει με τα γαλαζοκίτρινα.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Μαΐου 2024 - 18:21

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.