Και στο τέλος κερδίζει... ο Max Verstappen

Ο Max Verstappen της Red Bull άντεξε στην επίθεση του Lando Norris της McLaren για να κερδίσει το Grand Prix της Emilia Romagna.

landscape_webδφςεφ.jpg

Ο Ολλανδός, παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε με τα ελαστικά του στα τελευταία στάδια του αγώνα, πήρε την πέμπτη του νίκη σε επτά αγώνες φέτος, για να βάλει έτσι σφραγίδα στον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο που κυνηγά. Ο Charles Leclerc της Ferrari κέρδισε άνετα τον Oscar Piastri της McLaren για την τελευταία θέση στο βάθρο και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, μπροστά από τον Sergio Perez της Red Bull. Ο Νόρις μπήκε στους τρεις τελευταίους γύρους μόλις 1,3 δευτερόλεπτα πίσω από τον Verstappen, αλλά δεν ήταν αρκετά κοντά για να εκμεταλλευθεί το DRS και να τον προσπεράσει στον τελευταίο γύρο. Έτσι ο παγκόσμιος πρωταθλητής παρέμεινε στην πρωτοπορία. Οι προσπάθειες του Βρετανού ζωντάνεψαν τον αγώνα ο οποίος σε γενικές γραμμές ήταν υποτονικός. Από τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα το προσπέρασμα του Piastri πάνω στη δεύτερη Ferrari αυτή του Carlos Sainz.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μαΐου 2024 - 20:39

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.