Άρχισε τον σχεδιασμό ο Γκαγέγο για τον νέο ΑΠΟΕΛ

Έπιασε δουλειά ο Ισπανός

Το νέο "αφεντικό" του Αρχαγγέλου σήκωσε μανίκια και μαζί με τους συνεργάτες του ξεκίνησαν το χτίσιμο του νέου ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την συνεργασία ΑΠΟΕΛ - Γκαγέγο, ήδη έχει αρχίσει να μελετά τα πρώτα ονόματα για την μεταγραφική ενίσχυση.

Στο πλάνο υπάρχει η απόκτηση ενός επιθετικού και αν δεν παραμείνει ο Γκιόργκι Κβιλιτάια τότε θα έρθει ακόμη ένας φορ.

Επίσης ο Γκαγέγο θα ψάξει για έναν ακραίο επιθετικό και ένα επιτελικό μέσο αφού δύσκολα θα παραμείνει ο Λούκας Βιγιαφάνες. Ανάλογα με την απάντηση του Ντάλσιο Γκόμες θα εξαρτηθεί αν ο ΑΠΟΕΛ κινηθεί και για τον αντικαταστάτη του. Εντός των επόμενων ωρών ίσως και ημερών ο Αφρικανός θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση.

Ένας κεντρικός αμυντικός θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθεί ενώ ανοικτό είναι το κεφάλαιο του Ζέφτε Βιτάλ με τους πρωταθλητές να έχουν ενημερώσει ήδη την Φλουμινένσε πως θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Θα επιχειρήσει ο ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο ταλαντούχο μπακ και ψάχνει την ιδανική φόρμουλα συμφωνίας. Ο 20χρονος είναι θετικός για να παραμείνει στον Αρχάγγελο. Σίγουρα όμως δεν είναι μια εύκολη περίπτωση αλλά οι γαλαζοκίτρινοι δείχνουν διατεθειμένοι να κλείσουν το deal.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Μαΐου 2024 - 10:35

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.