Η Νεάπολη περήφανη – Τρέμπλ η Ολυμπιάδα, κατέκτησε το 3ο Κύπελλο στην ιστορία της

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως υπέταξε 3-0 τον Απόλλωνα στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Βόλεϊ Γυναικών, Μιχάλης Κρασάς και πανηγυρίζει το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ.

Έτσι εδραιώνεται ως η κυρίρχη δύναμη του αθλήματος κατά την τελευταία διετία και φυσικά, δείχνει διάθεση για συνέχεια.

Τα σετ: 25-13, 25-20, 25-16.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (P. FOGEL): Nogueras, Huidima, Ριαλά, Enneking, Κωνσταντίνου, Drodz - Λίμπερο 1: Κούτα, Λίμπερο 2: Xριστοφόρου - Αλλαγές; Μudritakaya, Ζεμπύλα, Λεωνίδου.

AΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Λάμπρου, Milanova, Kyrychenko, Ckhatarasvili, Χριστοφόρου, Da Silva - Λίμπερο 1: Δαύίδ, Λίμπερο 2: Ζακχαίου - Aλλαγές: Φώτη, Παπαστυλιανού, Γεωργίου, Ιορδάνους.

ολυμπιαδα νεαπολης κυπελλο 2.jpg

MVP η Hudima

Πολυτιμότερη παίκτρια του 47ου Τελικού ΟΠΑΠ Κυπέλλου Γυναικών ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ αναδείχθηκε η αρχηγός της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Veronica Hudima που παρέλαβε το βραβείο από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ Δρ Κώστα Κωνσταντίνου. 

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Απριλίου 2024 - 11:28

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.