Στον τελικό του αμερικανικού όπεν Σαμπαλένκα και Πεγκούλα

Αρίνα Σαμπαλένκα και Τζεσικα Πεγκούλα θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο αμερικανικό όπεν.

Η Σαμπαλένκα συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Έμμα Ναβάρο, κατάφερε όμως να επικρατήσει με 2-0, 6-3 στο πρώτο και 7-2 στο ται μπρέικ του δευτερου σετ, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον τελικό του τελευταίου γκραν σλαμ της χρονιάς για δεύτερη σερί φορά.

Σπουδαία αναμτροπή και πρόκριση για την Τζέσικα Πεγκούλα. Η Αμερικανίδα αν και έχασε το πρώο σετ απέναντι στην Καρολίνα Μούχοβα με 6-1, έκανε την ανατροπή και αφού εξασφάλισε τα δύο επόμενα σετ με 6-4 και 6-2 προκρίθηκε στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της.

Απόψε οι δύο ημιτελικοί των αντρών. Στις δεκα, ο νούμερο ένα τενίστας του κόσμου και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Γιανίκ Σίνερ αντιμετωπίζει την έκπληξη της διοργάνωσης, τον Βρετανό Τζάκ Τράπερ. Στις δύο τα ξημερώματα, ο αμερικανικός εμφύλιος μεταξύ του Φράνσις Τιαφό και του Τέιλορ Φριτζ.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:31

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.