Τεράστιος Τεντόγλου κατέκτησε ξανά το χρυσό μετάλλιο στο μήκος!

Ο ασυναγώνιστος Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε με υπερηφάνια το 2ο διαδοχικό χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Και πρώτο χρυσό της Ελλάδας στο Παρίσι.

Με άλμα στα 8 μέτρα και 48 εκατοστά. ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις μήκος. Και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου με εμφατικό τρόπο, καθώς με το καλύτερό του άλμα δεν άφησε στους αντιπάλους του το παραμικρό περιθώριο να τον αμφισβητήσουν.

Το 8.27 στην πρώτη του προσπάθεια τον έφερε δεύτερο στην κατάταξη αλλά ήταν απλά... ζέσταμα για τον 26χρονο θρύλο του αθλήματος, καθώς ακολούθησε ένα εντυπωσιακό άλμα στα 8.48 που τον ανέβασε στην πρώτη θέση, πάνω από τους βασικούς ανταγωνιστές τους, τον Τζαμαϊκανό Πίνοκ (8.36) και τον Ιταλό Φουρλάνι (8.34).

Η τρίτη του προσπάθεια ήταν χειρότερη από τις δύο πρώτες αφού έκανε άλμα στα 8.24 ενώ στην τέταρτη προσπάθειά του πήδηξε στα 8.36 που ήταν το δεύτερο καλύτερο άλμα του στον τελικό μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ακολούθησε ένα άλμα στα 8.31 στην πέμπτη κατά σειρά προσπάθεια ενώ πριν κάνει την έκτη του προσπάθεια πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, απο τη στιγμή που ούτε ο Πίνοκ ούτε ο Φουρλάνι μπόρεσαν να τον ξεπεράσουν.

Με τον ενθουσιασμό στα ουράνια, ο 26χρονος πρωταθλητής έκανε άκυρη 6η προσπάθεια, για να έρθει έτσι το τυπικό φινάλε στον τελικό και να πανηγυρίσει με υπερηφάνεια το πρώτο χρυσό της Ελλάδας στο Παρίσι και δεύτερο σερί χρυσό για τον ίδιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η κατάταξη του τελικού

  1. Μίλτος Τεντόγλου (Ελλάδα) 8.48
  2. Γουέιν Πίνοκ (Τζαμάικα) 8.36
  3. Ματία Φουρλάνι (Ιταλία) 8.34
  4. Σιμόν Εχάμερ (Ελβετία) 8.20
  5. Τζέικομπ Φίντσαμ-Ντιουκς (Μεγάλη Βρετανία) 8.14
  6. Σάιμον Μπατζ (Γερμανία) 8.07
  7. Μίνγκουν Ζανγκ (Κίνα) 8.07
  8. Ζιάναν Γουάνγκ (Κίνα) 8.03
  9. Φίλιπ Πράβντιτσα (Κροατία) 7.90
  10. Ράντεκ Γιούσκα (Τσεχία) 7.83
  11. Αρνόβις Νταλμέρο (Κολομβία) 7.83
  12. Κάρεϊ ΜακΛέοντ (Τζαμάικα) 7.82

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Αυγούστου 2024 - 11:14

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.