7η στον κόσμο η Έλενα Κουλιτσένκο, έγραψε ιστορία!

Πέρασε το 1,95 δεν κατάφερε να περάσει τον πήχη 1,98.

Έγραψε ιστορια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι η Ελένα Κουλιτσένκο. Η πρώτη γυναίκα που εκπροσώπησε την Κύπρο μας σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων από όλα τα αθλήματα, σε όλες τις διοργανώσεις, κατέλαβε την 7η θέση στο άλμα εις ύψος γυναικών που είναι και η κορυφαία κυπριακή επίδοση σε στίβο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θυμίζουμε ότι την καλύτερη θέση σε στίβο κατείχαν ο ανυπέρβλητος Κυριάκος Ιωάννου στο ύψος που στο Ρίο αναδείχθηκε 7ος Ολυμπιονίκης, ο φανταστικός Μίλαν Τράικοβιτς που επίσης ήταν 7ος Ολυμπιονίκης στο Ρίο στα 110μ. με εμπόδια, και ακολουθούσε ο τεράστιος Απόστολος Παρέλλη που ήταν 8ος Ολυμπιονίκης στη δισκοβολία το 2016 στο Ρίο και μετά ο Δημήτρης Χονδροκούκης, ο οποίος ήταν 12ος στον τελικό του ύψους, επίσης το 2016.

Η σημαιοφόρος της Κύπρου έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση στον τελικό του αγωνίσματός της, όμως δεν κατάφερε να περάσει το 1.98 που θα ήταν και παγκύριο ρεκόρ που θα της έδινε τουλάχιστον και χάλκινο μετάλλιο.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Αυγούστου 2024 - 21:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.