'Ωρα ομίλων για ΑΠΟΕΛ, Πάφο και Ομόνοια

'Ωρα πρόκρισης στους ομίλους, για ΑΠΟΕΛ( έχει καπαρωμένο το Κόνφερενς, αλλά θέλει Γιουρόπα) Πάφο και Ομόνοια.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι ανώτεροι από την ΡΙΓΑ FC και σε θέση να ανατρέψουν το 2-1, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την LEAGUE PHASE του EUROPA. Με ασπίδα 14 χιλιάδες φίλους τους στο "καυτό" ΓΣΠ και με τον αέρα της αλλαγής που έφερε ο Ζοσέ Ντομίνγκες. " Με τις δυναμικές της περσινής σεζόν να πάρουμε την πρόκριση", τόνισε ο Πορτογάλος κόουτς που ετοιμάζει αλλαγές. Πιθανό σχήμα, Μπέλετς, Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς. Κονσταντίνοφ, Σαρφό, Μάγιερ, Εντογκαλά, Μαρκίνιος, Ελ Αραμπί. Σέντρα στις 8 τηλεοπτικά από CABLENET, ραδιοφωνικά από το 4ο πρόγραμμα.

pafos-paiktes-1920x1206.jpg

Η Πάφος θέλει και μπορεί να φανεί συνεπής στο πιο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία.Να τριτώσει το καλό και να αφήσει εκτός νυμφώνος την Κλουζ, που προηγείται 1-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη LEAGUE PHASE του Κόνφερενς Λιγκ. Πλην του Μελούσο, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Χουάν Καρσέδο.«Κλειδί η θέληση, η δίψα και το πάθος μας για την πρόκριση», υπογράμμισε ο Ισπανός κόουτς.  Επικρατέστερη 11άδα: 'Ιβουσιτς, Κορεϊα, Γκολντάρ, Λουκασέν, Πηλέας, Ντράγκομιρ, Ναμ, Σούνιτς, Τάνγκοβιτς, Ζάζα, Ζαϊρο. Δυναμικό παρών στις εξέδρες του "ΑΛΦΑΜΕΓΑ", ετοιμάζουν οι φίλοι της ομάδας. Σέντρα στις 8, τηλεοπτικά από CABLENET, ραδιοφωνικά από το 4ο πρόγραμμα.

omonoia-paiktes-2-1920x1300.jpg

Η πρόκληση του ρεκόρ, προκρινόμενη με το απόλυτο 6/6 στη LEAGUE  PHASE του Κόνφερενς Λιγκ, εξιτάρει άπαντες στην Ομόνοια. Στην "ΝΤΑΛΚΑ ΑΡΕΝΑ" του Μπακού, οι πράσινοι με κάθε σοβαρότητα, δεν εφησυχάζουν από το 6-0 και επιθυμούν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους επί της Ζίρε. «'Ολοι οι παίκτες έχουν κίνητρο, η δουλειά μου ως προπονητής είναι να βρίσκω τις λύσεις, να παρατάσσω την καλύτερη ομάδα ανάλογα με τις συνθήκες του κάθε αγώνα με στόχο να κερδίζει», η επισήμανση του Βάλντας Νταμπράουσκας. Παναγιώτου και Χάμπος δεν είναι στη διάθεση του Λιθουανού τεχνικού. Γρίφος η 11άδα με αλλαγές που θα παρατάξει. Πιθανό σχήμα:Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Χαμάς, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Εβάντρο, Αλιούμ, Σεμέδο, Κακουλλής. Σέντρα του ματς στις επτά, ραδιοφωνικά από το 4ο, μέσω σύνδεσης με τη CYTAVISION.    

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Αυγούστου 2024 - 11:04

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.