Με σημαιοφόρο την Καρολίνα Πελενδρίτου η τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 (21:00 ΡΙΚ2/ΡΙΚHD)

Με σημαιοφόρο την Καρολίνα Πελενδρίτου, μεγαλύτερη μας ελπίδα για διάκριση, λαμβάνει χώρα απόψε στην πλατεία Κονκόρντ των Ηλυσίων Πεδίων, η τελετή έναρξης των 17ων Παραολυμπιακών Αγώνων, Παρίσι 2024. ( ζωντανή μετάδοση από ΡΙΚ2/ΡΙΚHD από τις 9-μέχρι τα μεσάνυχτα)

Με στόχο την αποστολή ισχυρών κοινωνικών μηνυμάτων, όπως η συμπερίληψη και η αποδοχή των ατόμων με αναπηρία από την κοινωνία, και την ανάδειξη των παρά-αθλητών και των αξιών που πρεσβεύσουν, καθώς και του πνεύματος των Παραολυμπιακών Αγώνων, πραγματοποιείται απόψε η Τελετή Έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων, Παρίσι 2024, η οποία, όπως και στην περίπτωση των Ολυμπιακών Αγώνων, θα είναι διαφορετική των όσων συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια.

Η τελετή θα διεξαχθεί εκτός σταδίου και συγκεκριμένα στη Σανζ Ελιζέ (Champs-Élysées) με κυκλική παρέλαση στην Place de la Concorde (Πλατεία Κονκόρντ). Θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Κύπρου (20:00 τοπική ώρα) και αναμένεται να έχει διάρκεια 3 ωρών. Οι Αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 8 Σεπτεμβρίου. Στην Τελετή Έναρξης θα παρελάσει και η κυπριακή παραολυμπιακή ομάδα, με σημαιοφόρο την τρις φορές Χρυσή Παραολυμπιονίκη, Καρολίνα Πελενδρίτου. Μαρία Μάρκου και Βίκτωρας Πενταράς, οι άλλοι 2 αθλητές μας που θα εκπροσωπήσουν τα κυπριακά χρώματα.  Καθημερινές μεταδόσεις από τον σταθμό μας.

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Αυγούστου 2024 - 13:27

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.