Τορπέντο – Ομόνοια 1-2

Η Ομόνοια πέρασε στην επόμενη φάση κερδίζοντας με 2-1 την Τορμπέτο στην Γεωργία.

Η Ομόνοια επικράτησε της Τορπέντο με 1-2 στην Γεωργία και πέρασε στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Φέχερβαρ στη Λευκωσία, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στην Ουγγαρία στις 15 Αυγούστου.

Η Ομόνοια κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25ο λεπτό μετά από ενέργεια του Σεμέδο, ο οποίος έδωσε πάσα στον Στεπίνσκι.

Ωστόσο, η Τορπέντο ισοφάρισε στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, με σουτ του Γιανσάνε.

Στο 82’η Ομόνοια κλείδωσε την πρόκριση καθώς ο Κακουλλής κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα από τον Σαντοχάντσε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σεμέδο, ο οποίος ευστόχησε.

Τορπέντο: Κγιάγιτς, Βάρλεϊ, Νανταράια, Γκιγκαουρί (71′ Ζορζίνιο), Γιόνσεν, Σακό, Πιρές, Σαντοχάντζε, Γιανσανέ, Τζούνιορ, Σεργκελασβίλι (71′ Πατσάτσια).

Ομόνοια:  Φαμπιάνο, Μασούρας (23′ Ντιούνκου), Παναγιώτου (86′ Ελάντερ), Κουλιμπαλί, Χαμάς, Μάριτς, Χάμπος (72′ Εβάντρο), Εράκοβιτς (86′ Κούσουλος), Σεμέδο, Σίμιτς, Στεπίνσκι (72′ Κακουλλής)

Σκόρερ: Γιανσανέ (47′) / Στεπίνσκι (25′), Σεμέδο (πεν. 81′)

Κίτρινες:  Γιανσανέ, Πατσάτσια / Παναγιώτου, Χάμπος

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Ishmael Barbara (Μάλτα)

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Αυγούστου 2024 - 22:19

Πηγή: ΚΥΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.