Γουίμπλεντον- Η Ριμπάκινα στα προημιτελικά καθώς αποσύρθηκε η Καλίνσκαγια

Η πρώην πρωταθλήτρια του Γουίμπλεντον Έλενα Ριμπακίνα έφτασε στους προημιτελικούς αφού η Ρωσίδα, 17η ντόπιος Άννα Καλίνσκαγια αποσύρθηκε από τη σύγκρουσή τους με τραυματισμό στο δεξιό αντιβράχιο (σ.σ: το μέρος από τον αγκώνα έως τον καρπό) ενώ έχανε με 6-3, 3-0.

Η Ριμπάκινα, η οποία μπήκε στον αγώνα ως η μόνη γυναίκα που έμεινε έχοντας σηκώσει το τρόπαιο (Venus Rosewater Dish),  κατάφερε γρήγορα να συνέλθε από κάποιες δυσκολίες που της έβαλε η Καλίνσλκαγια, να να επιβάλει την κυριαρχία της.
 Να σημειωθεί ότι η πρωταθλήτρια από το Καζακστάν είναι επίσης η παίκτρια με την υψηλότερη κατάταξη που έχει απομείνει στο φετινό τουρνουά, αλλά είπε ότι δεν αντιμετωπίζει πρόσθετη πίεση από αυτό.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουλίου 2024 - 17:31

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.