EURO2024: Με Αγγλία – Ελβετία και Ολλανδία – Τουρκία πέφτει η αυλαία των προημιτελικών, το πρόγραμμα του ΡΙΚ

Μετά τα δύο συγκλονιστικά πρώτα παιχνίδια στη φάση των προημιτελικών του Euro 2024, η διοργάνωση συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου, με δύο ακόμη μεγάλες αναμετρήσεις, όπου θα προκύψει το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών.

Μέσα από τις αναμετρήσεις, Αγγλία - Ελβετία (19:00 ΡΙΚ2-ΡΙΚHD) και Ολλανδία - Τουρκία (22:00 ΡΙΚ1-RIKHD). Οι δύο αναμετρήσεις έχουν ξεκάθαρα φαβορί, αφού η Αγγλία και η Ολλανδία θεωρούνται από τους διεκδικητές του τροπαίου στη Γερμανία. Τόσο η Ελβετία όσο και η Τουρκία όμως, έχουν δείξει ότι δεν είναι τυχαία οι εκπλήξεις της διοργάνωσης. Αντίστροφη μέτρηση σήμερα Σάββατο, για το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού του Euro 2024. Στο Μαρκούρ Σπιέλ-Αρένα του Ντίσελντορφ η Αγγλία αντιμετωπίζει την ενθουσιώδη Ελβετία που είχε «χαλάσει» την πρεμιέρα των Αγγλων στο δικό της Euro, στο Λονδίνο το 1996. Εκείνο το 1-1 δεν είχε στοιχίσει στα «Τρία Λιοντάρια» που όχι μόνο πέρασαν πρώτοι από τον όμιλο τους αλλά έφτασαν μέχρι και τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκαν σε μια γνώριμη διαδικασία για αυτούς, τα πέναλτι, από τους μετέπειτα Πρωταθλητές Ευρώπης Γερμανούς. Οι Ελβετοί πλέον έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και ο προπονητής τους Μουράτ Γιακίν -που είχε ακούσει πολλά για την κακή προκριματική φάση και την φτωχή συγκομιδή παράλληλα στο Nations League- είναι αυτή τη στιγμή σε εξαιρετικό μομέντουμ. Στο άλλο ματς, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, η Ολλανδία αντιμετωπίζει μία από τις εκπλήξεις του φετινού Euro, την Τουρκία του ιταλού κόουτς Βιντσέντσο Μοντέλα. Χωρίς ελλείψεις και με την καλύτερη δυνατη ψυχολογία, η ομάδα του Κούμαν έχει τις ικανότητες να πάρει την πρόκριση αν φτάσει την απόδοση που μπορεί απέναντι σε μια Τουρκία που δείχνει να έπιασε το ταβάνι της.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Ιουλίου 2024 - 07:46

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.