Απόψε Ισπανία-Γαλλία για τον πρώτο ημιτελικό του EURO 2024

Απόψε στις δέκα το βράδυ από το ΡΙΚ, ο πρώτος ημιτελικός του Γιούρο της Γερμανίας. Ισπανία και Γαλλία συνθέτουν ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο τεράστιες ποδοσφαιρικά Εθνικές.

Η Φούρια Ρόχα με τον τίτλο του φαβορί καλείται να αντιμετωπίσει την Γαλλία που αν και δεν έχει λάμψει με την απόδοση σε αυτό το τουρνουά μέχρι τώρα αποτελεί υψηλό εμπόδιο. Την ίδια στιγμή ο προπονητής της Ισπανίας Λουίς Ντε Λα Φουέντε έχει να διαχειριστεί και τις σημαντικές απουσίες που έχει αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Καρβαχάλ και Λε Νορμάντ, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Πέδρι.

"Πιστεύω ότι το στυλ παιχνιδιού μας είναι πολύ κοντά στο να είναι μια ωραία αναμέτρηση. Σε αυτό το σημείο του τουρνουά προσπαθούμε να είμαστε ελκυστικοί, να δίνουμε θέαμα όταν παίζουμε, αυτό όμως που μετρά είναι το αποτέλεσμα.

Από την άλλη οι τρικολόρ, που δεν έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοση τους, στοχεύουν στην εξόντωση των φαντεζί Ισπανών για να κλείσουν θέση στον μεγάλο τελικό.

Σε δηλώσεις του χθες ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανέφερε ότι η Ισπανία έχει ισχυρό επιθετικό δυναμικό, αλλά και η μεσαία γραμμή είναι πολύ δυνατή με τον Ρόδρι. Είναι αυτή η ομάδα στο σύνολό της, λόγω των όσων έχει δείξει στο γήπεδο από την έναρξη του Γιούρο.

Αυτό είναι. Δεν προσπαθώ να τους ασκήσω άγχος ή πίεση ή τίποτα. Είναι η ομάδα που έκανε την καλύτερη δουλειά και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σχεδόν σε όλους τους αγώνες.

Ο δεύτερος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη στις 10 το βράδυ με την Αγγλία να αναμετράται με την Ολλανδία.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Ιουλίου 2024 - 13:35

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.