Στέφανος Τσιτσιπάς στο ΡΙΚ: "Νιώθω κοντά μου την Κύπρο, είναι μέρος της Ελλάδας" (βίντεο)

Ο Ελλαδίτης τενίστας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ και στον απεσταλμένο μας, Γιώργο Σωκράτους αμέσως μετά τη επικράτηση επί του Έβανς με 2-0 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 52 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντάνιελ Έβανς με 2-0 σετ, 6-1 και 6-2, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση του στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στο ΡΙΚ και στον απεσταλμένο μας, Γιώργο Σωκράτους.

"Μέρος της χώρας μου η Κύπρος" είπε μεταξύ άλλων ενώ είπε φυσικά πως όνειρο του είναι ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε εδώ την συνέντευξη του:

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιουλίου 2024 - 08:19

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.