Πρώτος τη στιγμή της εκτέλεσης του προγράμματός του στους κρίκους ο Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά του στα προκριματικά των κρίκων, στην Ενόργανη Γυμναστική, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο «άρχοντας των κρίκων», με δύο Ολυμπιακά μετάλλια, δεν είχε όμως ιδανική έξοδο, αφού έκανε βήμα πίσω με το αριστερό πόδι, κατά την προσγείωσή του. Ο Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 14.800 βαθμούς, στο πρόγραμμά του, το οποίο είχε βαθμό δυσκολίας 6.300 και μέχρι τη στιγμή εκτέλεσής του, ο Πετρούνιας ήταν πρώτος στους κρίκους. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί να γίνει ο πρώτος αθλητής στην Ιστορία με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στο αγώνισμά του.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιουλίου 2024 - 14:43

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.