Μαγκουάιρ: «Είμαι συντετριμμένος που δεν θα παίξω στο EURO 2024»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ με ανάρτηση του στα Social Media εμφανίστηκε συντετριμμένος για το γεγονός πως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο EURO 2024 με τη φανέλα της Αγγλίας.

Ο εκ των αρχηγών της Αγγλίας, Χάρι Μαγκουάιρ, δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Τρία Λιοντάρια στο EURO 2024. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και αναγκαστικά ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον «έκοψε» από την τελική 26αδα.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός με ανάρτηση του στα Social Media δήλωσε συντετριμμένος και έστειλε μήνυμα στήριξης στους συμπαίκτες του για το τουρνουά της Γερμανίας.

«Είμαι συντετριμμένος που δεν επιλέχθηκα να παίξω για την Αγγλία στο EURO αυτό το καλοκαίρι.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μου, δεν κατάφερα να ξεπεράσω έναν τραυματισμό στη γάμπα μου. Ίσως πίεσα τον εαυτό μου πάρα πολύ για να προσπαθήσω να τα καταφέρω. Απλώς, είμαι εντελώς αποσβολωμένος.

Για μένα, το να εκπροσωπώ την Αγγλία είναι η μεγαλύτερη τιμή. Σημαίνει τα πάντα για μένα. Αν δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα ως παίκτης, θα τη στηρίξω ως φίλαθλος – μαζί με την υπόλοιπη χώρα. Πηγαίνετε και κερδίστε το παιδιά.

Στη συνέχεια, θα επιστρέψω στην επίβλεψη της ιατρικής ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να προετοιμαστώ για την επόμενη σεζόν», έγραψε ο Μαγκουάιρ.


Harry Maguire@HarryMaguire93I am devastated not to have been selected to play for England at the Euros this summer. Despite my best efforts, I have not been able to overcome an injury to my calf. Maybe I pushed myself too hard, to try and make it. Simply, I am absolutely gutted. For me, representing England is the highest honour. It means everything to me. If I can’t help the team as a player, I will support them as a fan – along with the rest of the country. Go and win it boys. Next, I will return to the supervision of the Manchester United medical team in order to prepare for next season.

maguaiar.jpg

GAZZETTA.GR

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Ιουνίου 2024 - 11:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.