Πρωτιά για Μίλαν στην Πολωνία με νέο φετινό ρεκόρ

Την 1η θέση στο «χρυσό» διεθνές μίτινγκ στη μνήμη της Ιρένα Σζεβίνσκα, στην πόλη Μπιντγκός της Πολωνίας, κατέκτησε χθες ο Μίλαν Τράικοβιτς στα 110μ. με εμπόδια, καταγράφοντας την καλύτερη φετινή του επίδοση με 13.39 (άνεμος +0,8 μ/δ).

Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη, στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δείχνει να βρίσκει τον σωστό ρυθμό στο πέρασμα των εμποδίων, αυξάνοντας την ταχύτητά του στα τελευταία μέτρα, για να τερματίσει στην πρώτη θέση, παρά το ότι είχε αργή αντίδραση στην εκκίνηση (0.205). Αυτή η νίκη για τον Μίλαν Τράικοβιτς είναι πολύ πιο σημαντική για την ψυχολογία του, παρά για τη βαθμολογία του, αφού βρίσκεται για τα καλά στις θέσεις πρόκρισης για το Παρίσι. Είναι σημαντικό ότι αρχίζει να «φορμάρεται» την κατάλληλη στιγμή. Ο 7ος Ολυμπιονίκης μας, πάντως, θα φύγει από την Πολωνία με την καλύτερη βαθμολογία του τον τελευταίο χρόνο, καθώς τα 13.39 και η 1η θέση σε «χρυσό» διεθνές μίτινγκ, θα του προσθέσουν 1319 βαθμούς και θα ανεβάσουν τον μέσο όρο του «στον Δρόμο για το Παρίσι» στους 1297 βαθμούς, από τους 1287 που έχει τώρα. Να αναφέρουμε ότι νωρίτερα έγιναν οι δύο ημιτελικές σειρές, με τον Τράικοβιτς να κερδίζει την πρώτη σε 13.57 (+0,2 μ/δ), τρέχοντας συντηρητικά.

Δελτίο Τύπου ΚΟΕΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιουνίου 2024 - 07:24

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.