Ειδικοί Ολυμπιακοί: Διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ιππασίας

Στα πλαίσια ανάπτυξης του αθλήματος της Ιππασίας, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, το οποίο έχει διεξαχθεί 7 και 8 Ιουνίου στο Ιππικό Κέντρο Κιτίου.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν Καθηγητές Φυσικής Αγωγής από τα Μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών.

Οι συμμετέχοντας είχαν την ευκαιρία να λάβουν βασικές γνώσεις και πρακτική εξάσκηση σε θέματα του αθλήματος όπως Ιπποκομία, Κανονισμοί του αθλήματος και οργάνωση αγώνων, θέματα ασφάλειας των αθλητών, των προπονητών και των αλόγων.

σπεσιαλ ιππασια 2.jpg

Το σεμινάριο παρουσίασαν εξειδικευμένες εκπαιδεύτριες στο εν λόγω άθλημα, οι οποίες παρευρέθηκαν εθελοντικά από την Ελλάδα.

Σε όλους του συμμετέχοντες δόθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις εκπαιδεύτριες κ. Στεφανία Σπυροπούλου και κ. Μαρτίνα Schlicht καθώς και το Ιππικό Κέντρο Κιτίου για την φιλοξενία.

σπεσιαλ ιππασια3.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουνίου 2024 - 14:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.