'Αρεσε πολύ η Ιταλία, νίκες επίσης για Σλοβακία, Γεωργία - "Καμπανάκια" για Γαλλία

Νίκες για Ιταλία, Σλοβακία, Γεωργία σε φιλικές αναμετρήσεις πριν το ΓΙΟΥΡΟ. "Κόλλησε" στο μηδέν η Γαλλία.

Άρεσε στο τελευταίο της τεστ πριν το ΓΙΟΥΡΟ η Ιταλία. Νίκησε με το “φτωχό” βάσει ευκαιριών 1-0 την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Ο Φρατέζι πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με εναέριο πλασέ μετά από ασίστ του Κιέζα, το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως στο «Κάρλο Καστελάνι». Οι 2 τους και ο Σκαμάκα, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Σούπερ Σλοβακία, έδειξε πανέτοιμη για το Εuro! Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα ήταν εξαιρετική και φιλοδώρησε την Ουαλία, με το εμφατικό 4-0. Η Γεωργία εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά ζητήματα του Μαυροβούνιο και επικράτησε με 3-1( ο Γιόβετιτς το γκολ του Μαυροβουνίου). Βασικός ο Ντβάλι, αγωνιζόμενος μάλιστα φουλ 90λεπτο. Ο Μπάκιτς πέρασε ως αλλαγή στο 76' για την ομάδα του, έμεινε στον πάγκο ο Κβιλιτάια.

"Καμπανάκια" στο στρατόπεδο της εθνικής Γαλλίας!

Οι «τρικολόρ» έμειναν στο 0-0 με τον Καναδά στο τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Μπορντό πριν την πρεμιέρα του Euro με την Αυστρία (17/04), σε ένα ματς που είχαν την υπεροχή, όμως, ήταν ιδιαίτερα αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

sport-fm.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουνίου 2024 - 13:16

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.