Ασημένιο μετάλλιο για την Ολίβια στο βαλκανικό-Έντονη αντίδραση της ΚΟΕΑΣ για τις προκλήσεις των Τούρκων

Το πρώτο του μετάλλιο πανηγύρισε πριν από λίγο ο κυπριακός στίβος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών, το οποίο φιλοξενεί η Σμύρνη. Η Ολίβια Φωτοπούλου συνέχισε τη δικιά της παράδοση, τερματίζοντας στη 2η θέση των 100μ. με 11.39 (άνεμος ή 2,2 μ/δ ή άγνωστος μέχρι στιγμής) και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, που είναι το τέταρτό της τέτοιου χρώματος στην ιστορία της συγκεκριμένης διοργάνωσης, φτάνοντας συνολικά τα επτά (7), αφού έχει ακόμα ένα (1) χρυσό και δύο (2) χάλκινα.

Σε μια προβληματική έως τώρα διοργάνωση στη Σμύρνη, με τους διοργανωτές να εμφανίζουν τη ψευδοσημαία του ψευδοκράτους δίπλα από το όνομα της Φωτοπούλου στα προκριματικά και να αναγράφουν σε πλακάτ την Κυπριακή Δημοκρατία ως Νότια Κύπρο!!! Η ΚΟΕΑΣ και ο πρόεδρος της Περικλής Μάρκαρης προέβη σε άμεσες παραστάσεις προς τη βαλκανική ομοσπονδία και ζήτησε από τους διοργανωτές να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αλλιώς θα αποχωρήσουμε από τη διοργάνωση και θα μας ακολουθήσει και η Ελλάδα...
Ελπίζοντας ότι η «προκλητική» στάση της τουρκικής ομοσπονδίας στίβου δεν θα συνεχιστεί, να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής στη δισκοβολία γυναικών η Ανδρονίκη Λαδά κατέλαβε την 5η θέση με 53,19μ. και η Παρασκευή Θρασυβούλου την 7η με 49,89μ. Στα 100μ. ανδρών ο Σταύρος Αυγουστίνου κατετάγη 10ος με 10.55, στα 400μ. ανδρών και γυναικών πήραμε την 11η θέση με τον Παΐσιο Δημητριάδη (47.73) και την Καλλιόπη Κουντούρη (55.04), ενώ στα 400μ. με εμπόδια γυναικών η Καλυψώ Σταύρου κατετάγη επίσης 11η με 1:00.07.

Δελτίο Τύπου ΚΟΕΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαΐου 2024 - 19:46

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.