Νέο παγκύπριο ρεκόρ πέτυχε η Κουλιτσένκο

Η Ελένα Κουλιτσένκο αποτελεί από πριν από λίγα λεπτά (12/5/24) την κάτοχο του παγκύπριου ρεκόρ γυναικών και κάτω των 23 ετών, στο άλμα σε ύψος! Η εκπληκτική 21χρονη πρωταθλήτριά μας, αγωνιζόμενη με τη φανέλα του Πανεπιστημίου της Τζιόρτζια, στους τελικούς της νοτιοανατολικής περιφέρειας των ΗΠΑ (Southeastern Conference - SEC), πέρασε πάνω από το 1,95μ. και κατέρριψε το ρεκόρ του 1,93μ., που κατείχε η ίδια από φέτος (30/3/24) και η Λεοντία Καλλένου από το 2015! Και θυμίζουμε -ακόμη μία φορά- πως και οι δυο πέτυχαν τα παγκύπρια ρεκόρ αγωνιζόμενες για το Πανεπιστήμιο της Τζιόρτζια!

Η Κουλιτσένκο έκανε καταπληκτικό αγώνα, στον οποίο μπήκε και η τακτική στα τελευταία άλματα, καταφέρνοντας να κερδίσει και το χρυσό μετάλλιο, αντιμετωπίζοντας τις δύο κορυφαίες στον κλειστό στο NCAA, Ρέιτσελ Γκλεν και Λαμάρα Ντίστιν. Η φανταστική πρωταθλήτριά μας πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 1,84μ., 1,89μ. και 1,92μ. και με τη δεύτερη το 1,95μ. Η Ντίστιν σταμάτησε στο 1,89μ., ενώ η Γκλεν απέτυχε στο πρώτο άλμα της στο 1,95μ. και άφησε τα επόμενα δύο για το 1,98μ., αφού ακολουθούσε την πρωταθλήτριά μας στα άλματα. Η Κουλιτσένκο απέτυχε στο πρώτο άλμα στα 1,98μ. και με τη σειρά της έκανε τακτική, αφήνοντας το 1,98μ., με την Γκλεν να αποτυγχάνει για δεύτερη φορά (τρίτη στο σύνολο) και την πρωταθλήτριά μας να πανηγυρίζει τρελά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην περιφέρειά της, την κατάρριψη του παγκύπριου ρεκόρ, αλλά και να είναι η κορυφαία πια στην ιστορία του ύψους γυναικών για το Πανεπιστήμιο της Τζιόρτζια!!!

Δελτίο Τύπου ΚΟΕΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαΐου 2024 - 13:37

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.