Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου

Κάνοντας μία εξαιρετική κούρσα, αγγίζοντας το ατομικό της ρεκόρ, η Καρολίνα Πελενδρίτου τερμάτισε πρώτη στον τελικό των 50μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Μαδέιρα.

Η Κύπρια αθλήτρια βελτίωσε κατά πολύ τον χρόνο που είχε κάνει το πρωινό της Κυριακής (31.48) και τερματίζοντας με χρόνο 29.72 έφθασε πρώτη στον τερματισμό. Ο χρόνος της είναι πολύ κοντά στο δικό της ρεκόρ (29.71) ενώ δείγμα της εξαιρετικής της κούρσας είναι το γεγονός ότι είναι βελτιωμένος σε σχέση και με το Χρυσό στο Τόκιο όταν είχε κάνει 29.79.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου αναδεικνύεται για τρίτη φορά Πρωταθλήτρια Ευρώπης και για πρώτη στα 50μ. ελεύθερο, αφού οι προηγούμενες πρωτιές της ήταν στα 100μ. πρόσθιο στο Βερολίνο το 2011 και στο Αϊντχόφεν το 2014. Συνολικά, είναι η έκτη φορά που ανεβαίνει στο βάθρο.

Για την Τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης θα ακολουθήσει την Τρίτη (23/04) η συμμετοχή της στα 100μ. πρόσθιο στην ίδια διοργάνωση.

Δελτίο Τύπου

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Απριλίου 2024 - 11:31

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.