Τέλος ο Πετράκης από το Δόξα, στα εναπομείναντα παιχνίδια θα κοουτσάρει ο Κύπρος Μούζουρος

Παρελθόν από τον πάγκο της Δόξας πρόκειται να αποτελέσει λίαν συντόμως ο Γιώργος Πετράκης. Ο αγώνας με αντίπαλο την Καρμιώτισσα ήταν ο τελευταίος του Ελλαδίτη προπονητή στον πάγκο της ομάδας, μετά και τον σχεδόν βέβαιο υποβιβασμό.

Το είχε ήδη τονίσει στον πρόεδρο Κώστα Χριστοδούλου, πριν από το συγκεκριμένο ματς.

Ο Πετράκης ανέλαβε τα ηνία της Δόξας τον περασμένο Οκτώβριο και σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Βελτίωσε την ομάδα της Κατωκοπιάς, όμως δεν ήταν αρκετό για να καταφέρει να την κρατήσει στην Α’ Κατηγορία.

Σε σύνολο 26 αγώνων πρωταθλήματος, υπό τις οδηγίες του, η Δόξα δέχτηκε 16 ήττες, πανηγύρισε 7 νίκες, ενώ τέσσερις φορές έμεινε στην ισοπαλία. Ο Κύπρος Μούζουρος θα αναλάβει εκ νέου τη θέση και με τη νέα χρονιά, που θα βρει την ομάδα στη β'κατηγορία, θα αποφασίσει ο πρόεδρος με ποιον θα πορευτεί.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2024 - 13:40

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.