Ο Ομάρ Χάνι επιστρέφει στην Κύπρο για τη Δόξα

Η Δόξα έκανε το μπαμ της αγωνιστικής, καθώς επικράτησε της Πάφου με 1-0, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη φουλάρει και για τη 4η μετεγγραφή της, με Ομάρ Χάνι.

'Ηδη έχουν αποκτηθεί οι Σιμραντζίτ Τάντι, Μιχάλης Αγριμάκης και Κώστας Προβυδάκης. Ταυτόχρονα θέμα χρόνου είναι η τελευταία μετεγγραφή για τον Ιανουάριο κι όπως όλα δείχνουν αυτή θα αφορά έναν παλιό γνώριμο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ομάρ Χάνι, ο οποίος αναμένεται στο νησί μέσα στις επόμενες μέρες για την ολοκλήρωση του deal. Ο Ιορδανός με πέρασμα απ’ το ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος απ’ την Γκαμπάλα και οι πρώτες συζητήσεις με τη Δόξα δείχνουν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία. 

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Ιανουαρίου 2024 - 10:30

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.