Κυριάρχησε, ίδρωσε, και στο τέλος νίκησε ο Τσιτσιπάς!

Πολλαπλά πρόσωπα είχε η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που στο τέλος είχε happy end για τον Έλληνα τενίστα. Μετά από 2 ώρες και 6 λεπτά μάχης στο Court des Princes, ο No12 του κόσμου επικράτησε με 7-5, 7-6(3), έφτασε στις τρεις σερί νίκες στο Μόντε Κάρλο, και προκρίθηκε στα προημιτελικά!

Αυτή ήταν η 14η φετινή επικράτηση του στο Tour (14-6), ενώ έφτασε και τις 17 νίκες στο Μονακό, σε μία διοργάνωση που έχει στεφθεί δις πρωταθλητής! Παράλληλα, έκανε double score στον Γερμανό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (10-5), και αύξησε κι’ άλλο τη διαφορά τους στα ματς στο χώμα, με τον Στεφ να φτάνει τις 5 νίκες εις βάρος του (5-1).

Μετά τον Μεντβέντεφ, ο Ζβέρεφ γίνεται ο δεύτερος Top-10 παίκτης σήμερα που μένει εκτός συνέχειας, ωστόσο δεν κινδυνεύει με πτώση στην παγκόσμια κατάταξη. Αντίθετα, ο No12 του κόσμου διεκδικεί ακόμα την άνοδό του, και φυσικά την επιστροφή του στην κορυφαία 10άδα, αν προχωρήσει ακόμα περισσότερο στο τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως αυτή είναι και η πρώτη φετινή νίκη του Τσιτσιπά απέναντι σε παίκτη της πρώτης 10άδας, και η δεύτερη μετά από 11 παιχνίδια, και πάλι απέναντι στον ίδιο αντίπαλο! Στους “8” της ATP Masters 1000 διοργάνωσης του Μονακό, ο No1 της Ελλάδας θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κάρεν Χατσάνοφ.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Απριλίου 2024 - 17:29

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.