Άνοδος 2 θέσεων για τη Σάκκαρη μετά το Μαϊάμι

Την άνοδο 2 θέσεων στα WTA Rankings εξασφάλισε η Μαρία Σάκκαρη, ενώ αν έπαιρνε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Miami Open θα ανέβαινε συνολικά τρεις θέσεις. Τώρα, όμως, έχει σίγουρη την άνοδό της από το No9 στο No7 της παγκόσμιας κατάταξης.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια ανέρχεται στους 4.030 βαθμούς, και κατάφερε να προσπεράσει τις Μαρκέτα Βοντρούσοβα και Κίνγουεν Ζενγκ. Αν είχε νικήσει, μάλιστα, και την Έλενα Ριμπάκινα στα προημιτελικά, τότε θα προσπερνούσε και την Ονς Ζαμπέρ.

Οι εμφανίσεις της Μαρίας στα 1000άρια τουρνουά των ΗΠΑ ήταν εξαιρετικές, και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση λίγο πριν την έναρξη της απαιτητικής clay season. Αν συνεχίσει έτσι μπορεί κάλλιστα να επιστρέψει και στο Top-5, μιας και οι διαφορές δεν είναι μεγάλες πλέον.

Η διαφορά της με την Τυνήσια είναι μόλις στους 88 βαθμούς, ενώ για την ώρα απόσταση ασφαλείας διατηρεί η Τζέσικα Πεγκούλα, που συγκεντρώνει 4.860 βαθμούς. Ωστόσο και αυτή δε συνεχίζει στο Μαϊάμι, καθώς αποκλείστηκε στην 8άδα από την Αλεξάντροβα.

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαρτίου 2024 - 17:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.