Indian Wells: Με Λεχέτσκα στους “16” ο Τσιτσιπάς

Τον 22χρονο Γίρι Λεχέτσκα θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 4ο γύρο του BNP Paribas Open, μετά τη σπουδαία νίκη-έκπληξη που σημείωσε ο Τσέχος την Κυριακή κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Το Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε 6-4, 6-4 του Ρώσου, Νο5 του ταμπλό, σφραγίζοντας το ραντεβού με τον Έλληνα πρωταθλητή ο οποίος νωρίτερα κέρδισε άνετα τον Φράνσις Τιαφό.

Ο Λεχέτσκα χρειάστηκε μόλις 73 λεπτά για να φτάσει στη νίκη επί του Ρούμπλεφ, μη δίνοντας κανένα break point στον αντίπαλό του ενώ ο ίδιος σημείωσε δύο γρήγορα break σε κάθε σετ, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Λεχέτσκα και Τσιτσιπάς θα αναμετρηθούν την Τρίτη για τρίτη φορά στην καριέρα τους, με τον 25χρονο Αθηναίο να έχει κερδίσει και τα δύο προηγούμενα ματς, το 2022 στο Ρότερνταμ (2-1) και το 2023 στο Australian Open (3-0).

Συντάκτης: Στέφανος Αδάμου

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαρτίου 2024 - 15:24

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.