WTA Rankings: Επανήλθε στη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης η Σάκκαρη

Μόλις μια εβδομάδα έμεινε εκτός πρώτης 10αδας η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κερδίζει δύο θέσεις αυτή την εβδομάδα, ανεβαίνοντας στην 9η θέση της WTA Rankings.

Η νίκη στο 2ο γύρο του Dubai Tennis Championships επί της Έμα Ναβάρο, ήταν αρκετή για την 28χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια και παρά τον αποκλεισμό στη φάση των “16” από την μετέπειτα θριαμβεύτρια, Τζασμίν Παολίνι, επέστρεψε εντυπωσιακά στην κορυφαία 10αδα του κόσμου.

Η Σάκκαρη βρίσκεται στη 9η θέση με 3.565 βαθμούς, ξεπερνώντας τις Γέλενα Οσταπένκο και Καρολίνα Μούχοβα ενώ απέχει περίπου 500 πόντους από την 8η της κατάταξης, Κινγουεν Ζενγκ.

Επόμενη πρόκληση για τη Μαρία Σάκκαρη το BNP Paribas Open στο Indian Wells (6-17 Μαρτίου) εκεί όπου πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της WTA 1000 διοργάνωσης, έχοντας να υπερασπιστεί 390 βαθμούς.

Συντάκτης: Στέφανος Αδάμου

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Φεβρουαρίου 2024 - 15:52

Πηγή: ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.