Η Βέκιτς απέκλεισε τη Σαμπαλένκα

Η νικήτρια του Australian Open, Αρίνα Σαμπαλένκα, έχασε  σήμερα (20/2) με 6-7(5) 6-3 6-0 από την Ντόνα Βέκιτς στο τουρνουά τένις του Ντουμπάι.


Η Λευκορωσίδα, η οποία κέρδισε τον δεύτερο τίτλο της Grand Slam στο Melbourne Park τον περασμένο μήνα, έδειχνε να φτάνει σε μία νίκη ρουτίνας αφού κέρδισε ένα «σφιχτό» εναρκτήριο σετ και άρπαξε ένα πρόωρο break στο επόμενο, αλλά η Βέκιτς είχε διαφορετική γνώμη.


Η πρωταθλήτρια από την Κροατία, η οποία συμμετείχε στο τουρνουά έχοντας κερδίσει πέντε από τις προηγούμενες επτά συναντήσεις της με το Νο.2 του κόσμου, ήταν ένα πόντο μακριά από το 3-0 στο δεύτερο σετ, αλλά τότε ξεκίνησε την αντεπίθεσή της.


Αποδείχθηκε το σημείο καμπής του αγώνα, καθώς η Βέκιτς κέρδισε 12 από τα επόμενα 13 game για να εξασφαλίσει τη νίκη και να δημιουργήσει μια σύγκρουση με τη Ρουμάνα Σοράνα Κιστεα, η οποία κέρδισε τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 6-1 6-4.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Φεβρουαρίου 2024 - 18:56

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.