To πρωί της Τρίτης ξεκινά η Σάκκαρη στο Ντουμπάι

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Εμμα Ναβάρο το πρωί της Τρίτης για το 2ο γύρο στο 1000άρι τουρνουά στο Ντουμπάι.

Η 28χρονη Ελληνίδα παίκτρια αρχίζει τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο την Αμερικανίδα, Έμμα Ναβάρο, σε αγώνα για τη φάση των «32», θα γίνει την Τρίτη (20/2), ανοίγοντας το πρόγραμμα της ημέρας στο κεντρικό κορτ στις 09:00, ώρα Ελλάδας.

Η Σάκκαρη μετά τους πρόωρους αποκλεσμούς από την Κιρστέα στο Άμπου Ντάμπι και τη Νοβόσκα στην Ντόχα, έπεσε στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης και από το Ντουμπάι φιλοδοξεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Αντίπαλός της η 22χρονη Έμμα Ναβάρο, με την παίκτρια από τις ΗΠΑ στον πρώτο γύρο να νικά την Τσέχα, Κατερίνα Σινιάκοβα με 4-6, 7-5, 6-4.

Η Ναβάρο την προηγούμενη εβδομάδα στην Ντόχα νίκησε τις Τζασμίν Παολίνι (6-3, 7-5) και Ελίζ Μέρτενς (6-1, 6-3) για να ηττηθεί στη φάση των «16» από την Ελενα Ριμπάκινα με 6-1, 6-7(6), 4-6.

Οι Ναβάρο και Σάκκαρη αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά πέρυσι, στα προημιτελικά του τουρνουά στο Σαν Χοσέ, με την Αμερικανίδα να παίρνει την πρόκριση με 6-4, 0-6, 7-6(4).

Συντάκτης: Στέφανος Αδάμου

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Φεβρουαρίου 2024 - 17:46

Πηγή: ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.