Σπουδαίο παιχνίδι και πρόκριση για τον Τσιτσιπά

Στο Όπεν Αυστραλίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας το καλύτερο του παιχνίδι στη διοργάνωση, επικράτησε με 3-0 σετ του Λούκα Φαν Άσε και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του θεσμού.

Mετά από 2 ώρες και 2 λεπτά o Στέφανος Τσιτσσιπάς πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Έλληνας τενίστας και περσινός φιναλίστ ήταν εξαιρετικός βρίσκοντας λύσεις σε όλες τις απόπειρες του αντιπάλου του να αντιδράσει.

Ο Τσιτσιπάς τελείωσε το ματς με 12 άσους είχε 75% κερδισμένους πόντους στο πρώτο service ενώ ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του για μπρέικ αφού πέτυχε 6 στις 8.

Θα βρει μπροστά του τον Τέιλορ Φριτς που επικράτησε του Ούγγρου Φαμπιάν Μαρόζαν με 3-1 σετ.

O Νόβακ Τζόκοβιτς μέσα σε 2 ώρες και 28 λεπτά, ξεπέρασε το εμπόδιο του Αργεντινού Τομάς Μαρτίν Ετσέβερι εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 4ο γύρο του Τουρνουά.

Ήταν το 100ο παιχνίδι της καριέρας του στη Μελβούρνη το οποίο ολοκλήρωσε με την 92η νίκη του φτάνοντας στις 31 σερί νίκες στο τουρνουά

Η 16χρονη Μίρα Αντρέεβα έκανε μια επική ανατροπή στο 3ο σετ και αφού έχανε με 5-1 στο τρίτο σετ κέρδισε την Γαλλίδα Ντιάν Παρί με 2-1 σετ παίρνοντας την πρόκριση στους “16” στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση.

H Αρίνα Σαμπαλένκα χρειάστηκε μόλις 52 λεπτά και χωρίς να παραχωρήσει ούτε ένα γκέιμ κέρδισε την Ουκρανή Λέσια Τσουρένκο 2-0 σετ. Η κάτοχος του τίτλου έφτασε τις 10 σερί νίκες στη Μελβούρνη.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2024 - 11:55

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.