Κετσπάγια: «Θα δώσουμε κάτι παραπάνω μετά τη νίκη στην πρεμιέρα»

Η Εθνική Κύπρου αγωνίζεται αύριο στις 7μμ με το Κόσοβο στο ΑΕΚ Αρένα, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών. Στο πλαίσιο του αγώνα ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια παραχώρησε δηλώσεις. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Γιώργος Μαλεκκίδης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Σίγουρα μετά το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στη Λιθουανία θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με ταλέντο, με παίκτες σε πολύ μεγάλα πρωταθλήματα.

Μετά το πρώτο παιχνίδι πιστεύω πως η ομάδα θα δώσει κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είχαμε καλή αρχή. Λείπουν αρκετοί παίκτες. Δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι έχουμε επιλογές.

Σίγουρα το Κόσοβο δεν είναι Λιθουανία. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Να περιμένουμε την ευκαιρία μας για να σκοράρουμε. Ανεξάρτητα πως χάσανε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους είναι καλή ομάδα.

Δείξαμε όμως και εμείς κάποια πράγματα. Στην έδρα μας, θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν είχαμε κοντά μας τον κόσμο μας. Ελπίζουμε τώρα να τον έχουμε μαζί μας για να πετύχουμε το στόχο μας. Πόσο εφικτό είναι να κερδίσουμε αύριο θα δούμε, από την πλευρά μας θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

Γιώργος Μαλεκκίδης: «Δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Μια σημαντική νίκη για εμάς.

Σε μια διοργάνωση που πιστεύουμε όλοι ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει, να γίνουμε ένα και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τη νίκη. Μια νίκη πάντα αλλάζει το κλίμα.

Βάλαμε κάποιες βάσεις σημαντικές. Με το κλίμα που άλλαξε στην ομάδα θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.