Πρεμιέρα με νίκη το ζητούμενο για την Ελλάδα του Γιοβάνοβιτς - Με Φινλανδία στο "Καραϊσκάκης" (21:45 CYTAVISION3)

Πρεμιέρα απόψε για την Ελλάδα στο πρωτάθλημα εθνών, στη νέα εποχή υπό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Φιλοξενεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τη Φινλανδία.

«Είναι μια ομάδα που μπορεί να δώσει υποσχέσεις, που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, έχω μεγάλη διάθεση να βοηθήσω τα παιδιά να πετύχουν κάτι που μας λείπει τα τελευταία 10 χρόνια», υπογράμμισε ο κόουτς της γαλανόλευκης. Πάνω από 15.000 εισιτήρια έχουν βρει κάτοχο, ως εκ τούτου το Φαληρικό Στάδιο θα έχει απόψε πολύ κόσμο, στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του ελληνικής ομάδας. Όσον αφορά στην παράδοση, η Ελλάδα μετρά 9-3-6 ενάντια στους Φινλανδούς, με την τελευταία τους συνάντηση να είναι τον Νοέμβριο του 2019, όταν η «Γαλανόλευκη» είχδε επικρατήσει 2-1 εντός έδρας, σε ματς για τα προκριματικά του Euro.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ελλάδα (Ι. Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης

Φινλανδία (Μ. Κανέρβα): Χραντέτσκι, Σταλ, Τένχο, Ιβάνοφ, Ούρονεν, Καμαρά, Λουντ, Καϊρίνεν, Πογιάνπαλο, Πούκι, Άντμαν

Σέντρα του ματς στις 9 και 45, από CYTAVISION3.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:55

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.