Εκπληκτική Ιταλία, έριξε τριάρα στη Γαλλία μέσα στο Παρίσι! - Το ψεσινό πανόραμα του Nations League

Τι και αν η Γαλλία προηγήθηκε στο 13ο δευτερόλεπτο με τον Μπαρκολά; Η ανανεωμένη και εξαιρετική Ιταλία, έφερε τούμπα το ματς, νίκησε 3-1 μέσα στο  «Parc des Princes» και ξεκίνησε ιδανικά στο Nations League.

Αναλυτικά το ψεσινό πανόραμα της 1ης αγωνιστικής :

Λιθουανία-Κύπρος 0-1 (Πίττας 34')

Κόσοβο – Ρουμανία 0-3 (Μαν 40', Μάριν 51', Ντράγκους 82')

Γαλλία-Ιταλία 1-3

(1’ Μπαρκολά – 30’ Ντιμάρκο, 51’ Φρατέζι, 74’ Ρασπαντόρι)

Βέλγιο-Ισραήλ 3-1

(21’, 53’ πέν. Ντε Μπρόινε( έφτασε τα 30 με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων, στην 106η συμμετοχή του), 48’ Τίλεμανς – 36’ αυτ. Καστάνιε)

Ουαλία-Τουρκία 0-0

Ισλανδία-Μαυροβούνιο 2-0

(39’ Όσκαρσον, 58’ Θορστέινσον)

Καζακστάν-Νορβηγία 0-0

Σλοβενία-Αυστρία 1-1

(16’ πεν. Σέσκο - 28’ Λάιμερ)

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:45

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.