Μυθικός Ρονάλντο: 900 γκολ και τρέχει για 1.000!

Ακόμα ένα σπουδαίο ορόσημο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σήμερα (5/9/2024) έφτασε τα 900 επίσημα γκολ στην καριέρα του.

Ο ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σκόραρε στον αγώνα της Πορτογαλίας εναντίον της Κροατίας στη Λισαβόνα και πανηγύρισε για 900η φορά! Σε ηλικία 39,5 ετών πλέον, ο CR7 βάζει πλώρη για τα 1.000 γκολ, ενώ έχει πετύχει τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον, σύμφωνα με τη διεθνή ομοσπονδία στατιστικής και ιστορίας του ποδοσφαίρου (IFFHS). Ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι με 838 τέρματα και τρίτος είναι ο Πελέ με 762. 

Ο Ρονάλντο είναι επίσης πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 450 γκολ, πρώτος σε επίπεδο Champions League/Κυπέλλου Πρωταθλητριών με 140 (Μέσι 129) και πρώτος σε επίπεδο εθνικών ομάδων με 131 (Μέσι 109 με την Αργεντινή).

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:22

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.