Σύνθημα νίκης έδωσε ο Κετσπάγια!

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του αυριανού αγώνα της Εθνικής Κύπρου κόντρα στην αντίστοιχη της Λιθουανίας για την πρεμιέρα των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη μετακίνηση στο γήπεδο της Σούντουβα. Η ώρα αποδείξεων έφτασε για τους διεθνείς μας σύμφωνα με τον Μαρίνο Τζιωνή .

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η πρώτη του τοποθέτηση:

«Στην προηγούμενη διοργάνωση που παίξαμε τρεις ομάδες από αυτές συμμετείχαν στο Euro. Σε σύγκριση με αυτόν τον όμιλο στο Nations League δεν είναι τόσο δυνατός αλλά δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και εμείς πρέπει να βρούμε αυτούς που θα μπουν στο γήπεδο για να πετύχουμε το στόχο. Νικήσαμε την Λιθουανία στο τελευταίο φιλικό και αυτό θα επιδιώξουμε και τώρα».

H αναφορά στο γήπεδο:

«Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα με αυτά που έγιναν με το γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο που θα παίζαμε θα ήταν έγκλημα εάν αγωνιζόμασταν και ευτυχώς που βρήκαμε άλλο. Είναι πιο μικρό αλλά και αυτοί στο ίδιο γήπεδο θα αγωνίζονται γι’ αυτό εμείς θα δούμε την ομάδα μας».

Αναφορικά με την ετοιμότητα της ομάδας:

«Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλαμε, τώρα είναι αρχή, τώρα ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα για τους παίκτες. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχικά για να νικήσουμε. Ήρθαμε εδώ για ένα καλό αποτέλεσμα όχι για να περάσει η ώρα μας. Σε σύγκριση με αυτές τις ομάδες αυτές έχουμε μεινόκτημα γιατί παίζουν παίκτες της χώρας τους στο πρωτάθλημα. Εμάς είναι ελάχιστοι που παίζουν στις ομάδες τους. Ο προπονητής εδώ βλέπει 30-40 παίκτες για να διαλέξει τους καλύτερους. Δεν είναι της ώρας αλλά είναι μεγάλη κουβέντα».

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:09

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.