Συλλυπητήρια ΕΑΚ για την απώλεια του φίλου της Κύπρου Παύλου Γερακάρη

Τα συλλυπητήρια της προς τους οικείους καθώς και όλη την οικογένεια των Ελλήνων αθλητικών συντακτών εκφράζει η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου για τον θάνατο του επίτιμου προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και προέδρου του ΠΣΑΤ την περίοδο 2006-2012 Παύλου Γερακάρη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ΕΑΚ και όλη η οικογένεια της αθλητικής δημοσιογραφίας της Κύπρου θρηνούν την απώλεια του Παύλου Γερακάρη σημειώνοντας πως ο εκλιπών υπήρξε αγνός φίλος της ΕΑΚ, των Κυπρίων αθλητικογράφων και της Κύπρου γενικότερα.

Υπήρξε, όπως προστίθεται, πρωτεργάτης στις σχέσεις ΕΑΚ-ΠΣΑΤ και για δεκαετίες εργάστηκε, από διάφορες θέσεις ευθύνης, προς όφελος των αδελφικών σχέσεων των δύο δημοσιογραφικών ενώσεων της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες της σύστασης και καθιέρωσης των Συνεδριών ΕΑΚ-ΠΣΑΤ και παρευρέθηκε πολλές φορές σε εκδηλώσεις της ΕΑΚ, τιμώντας μας με την παρουσία του.

Αναφέρεται, επίσης, πως στη Γιορτή των Αρίστων που έγινε στις 8 Ιανουαρίου 2013, ο Παύλος Γερακάρης είχε τιμηθεί από την ΕΑΚ με τιμητική διάκριση, για την όλη του δράση προς όφελος των Ελλήνων και Κυπρίων αθλητικών συντακτών

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:20

Πηγή: ΚΥΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.