US Open: Στα ημιτελικά η Ναβάρο, μετά τη νίκη επί της Μπαντόσα

Η Έμα Ναβάρο έδωσε συνέχεια στις εκπληκτικές εφετινές εμφανίσεις της, με την Αμερικανίδα να προκρίνεται στον πρώτο της ημιτελικό σε Γκραν Σλαμ, μετά τη νίκη της με 6-2, 7-5 επί της Ισπανίδας Πάουλα Παντόσα, στο Αμερικανικό Όπεν.

Μετά το θρίαμβο επί της συμπατριώτισσας της και υπερασπίστριας του τίτλου, Κόκο Γκοφ, στον προηγούμενο γύρο, η Ναβάρο πέρασε το εμπόδιο και της Μπαντόσα κερδίζοντας τα τελευταία έξι γκέιμς του δεύτερου σετ για να «αρπάξει» την πρόκριση σε 72 λεπτά.

Η 23χρονη δεν είχε περάσει ποτέ από τον δεύτερο γύρο σε ένα Γκραν Σλαμ πριν από την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Η Αμερικανίδα έφτασε στον τρίτο γύρο και στα τέσσερα Γκραν Σλαμ, ενώ η καλύτερη της πορεία ήταν στο Γουίμπλεντον, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. 

Επόμενη αντίπαλος για τη Ναβάρο θα είναι η δύο φορές πρωταθλήτρια του Αυστραλιανού Όπεν, Αρίνα Σαμπαλένκα, ή η Ολυμπιονίκης Κίνγουεν Ζενγκ. 

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:24

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.