Επίσημη η «βόμβα»: Ανακοίνωσε Γουίλιαν ο Ολυμπιακός! (vid)

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Γουίλιαν, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 36χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Γουίλιαν, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 36χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

O Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του και ενισχύθηκε δυναμικά στην μεσοεπιθετική του γραμμή. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γουίλιαν. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (1/9) στην Ελλάδα, την Δευτέρα (2/9) πέρασε ιατρικά και στη συνέχεια υπέγραψε με τους Πειραιώτες.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που είναι 70 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Φούλαμ, μετρώντας 10 γκολ και 7 ασίστ σε 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Τσέλσι (339 συμμετοχές - 63 γκολ), Σαχτάρ (221 συμμετοχές - 37 γκολ), Κορίνθιανς (65 συμμετοχές - 3 γκολ) και Άρσεναλ (37 συμμετοχές - 1 γκολ).

Παράλληλα, έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο στην Premier League, μία φορά το UEFA Cup και μία το μετέπειτα Europa League, ενώ έχει πανηγυρίσει και το Κύπελλο Αγγλίας και το League Cup με την Τσέλσι.

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:58

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.