Απόλλων: Του βγήκε η ψυχή, αλλά πήρε το ζητούμενο με 3-1 επί της ΕΝΠ

Απροβίβαστο πήρε ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ένωση στο Λεμεσό, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «γαλάζιοι» προβλημάτισαν με την εικόνα τους, αφού τα βρήκαν σκούρα, απέναντι σε μία ομάδα που μέχρι στιγμής δεν έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει ομάδες όπως ο Απόλλωνας.Απροβίβαστο πήρε ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ένωση στο Λεμεσό, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «γαλάζιοι» προβλημάτισαν με την εικόνα τους, αφού τα βρήκαν σκούρα, απέναντι σε μία ομάδα που μέχρι στιγμής δεν έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει ομάδες όπως ο Απόλλωνας.

Παρόλα αυτά, οι «βυσσινί» ήταν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και διεκδίκησαν πράγματα από το παιχνίδι. Μάλιστα μέχρι το 95’ κρατούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας ήταν εντελώς ακίνδυνος. Η Ένωση αμύνθηκε εξαιρετικά και ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να πάρει πρώτη προβάδισμα, καθώς είχε φτιάξει τις καλύτερες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου (ελάχιστες και για τις δύο ομάδες).

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε αποφασισμένος. Έβγαλε ενέργεια, πάθος και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Πρώτα απείλησε και 58’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από προσπάθεια του Σπόλιαριτς και τελείωμα του Βέισμπεκ. Οι γαλάζιοι συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ, ώστε να «καθαρίσουν» τον αγώνα. Το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι ήρθε στο 76ο λεπτό, αλλά ήταν από την Ένωση, η οποία ισοφάρισε με τον Γκότλιπ, έπειτα από τραγικό λάθος του Βούρου.

Η λύτρωση για τον Απόλλωνα ήρθε στις καθυστερήσεις, με πέναλτι του Ντορεγκαράι, το οποίο κέρδισε ο εξαιρετικός σε άλλο ένα παιχνίδι Μαλλεκίδης. Ο Απόλλωνα δεν έμεινε εκεί καθώς στο 100’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με δράστη τον Βέισμπεκ.

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:36

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.