«Mοιρασιά» στο Δασάκι με επιστροφή Ανόρθωσης από το 2-0 - Ισόπαλες Ομόνοια Αρ-Καρμιώτισσα

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Εθνικός ίσως να ήταν ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Όμως, όταν αποκτάς προβάδισμα 2-0  και στο τέλος μένεις με τον βαθμό της ισοπαλίας, σου αφήνει μία πικρή γεύση. Από την άλλη στην Ανόρθωση, ο στόχος ήταν το «διπλό» και μόνο. Ωστόσο όταν επιστρέφεις από το 2-0, τα συναισθήματα μετριάζονται.

Μέτριο ποιοτικά το πρώτο μέρος, με τον Μπαντία να διαβάζει καλά την Ανόρθωση και να μην της επιτρέπει πολλά. Την ίδια ώρα η ομάδα της Άχνας, ήταν πιο επικίνδυνη, στις ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια στο 0-0, ένας κεραυνός του Μάριου Στυλιανού στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, έβαλε τον Εθνικό μπροστά στο σκορ.

Στο 16ο λεπτό είχαμε αντικατάσταση του διαιτητή Αργυρού, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις. Τον ρόλο του ανέλαβε ο 4ο διαιτητής Μάριος Αντωνίου.

Με το καλημέρα στο 2ο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ήταν το 47ο λεπτό, όταν ο Ντε Ιριόντο με κοντινή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 58ο λεπτό η Ανόρθωση επέστρεψε στην διεκδίκηση του βαθμολογικού κέρδους, όταν μείωσε σε 2-1 με εκτέλεση πέναλτι του Λόπες. Παράβαση που κέρδισε ο ίδιος και υποδείχτηκε με τη βοήθεια του VAR. Το γκολ του Πορτογάλου έδωσε ενέργεια στους παίκτες του Οκκά, οι οποίοι κέρδισαν μέτρα. Η πίεση αυτή «καρποφόρησε» στο 82ο λεπτό, όταν ο Χρυσοστόμου με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια.   

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 1-1

Ο Γιούσης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 14ο λεπτό. Απάντησε η Ομόνοια Αραδίππου με τον Σινδόνιο στο 48ο λεπτό.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η Καρμιώτισσα, που αγωνιζόταν χωρίς των Γιούση (ο οποίος αποβλήθηκε) για το τελευταίο 20λεπτό.

Στους πέντε βαθμούς η Ομόνοια Αραδίππου αλλά και η Καρμιώτισσα.

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:25

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.