Προσγειώνεται Λάρνακα ο Κριχόβιακ, φήμες για Ππεκρή

Απόψε αναμένεται στην Κύπρο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Ο 34χρονος Πολωνός μέσος αναμένεται το βράδυ στο νησί μας και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προτού ενεργοποιηθεί το προσύμφωνο που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές.\

Μια τεράστια κίνηση ενίσχυσης για την ομάδα της Αμμοχώστου η οποία δεν έχει ξεφύγει οικονομικά για να μπορέσει να αποκτήσει τον 100 φορές διεθνή Πολωνό.

Στα διοικητικά επικρατεί φημολογία για ενέργειες του Μιχάλη Ππεκρή για το διοικητικό. Εδώ και μέρες γίνονται κάποιες επαφές και διεργασίες και μέχρι τη Δευτέρα θα διαφανεί αν θα κατατεθεί επίσημα υποψηφιότητα.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.