Ομόνοια - ΑΕΛ: Επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή και καθολική υπεροχή!

Πράσινο το ντέρμπι στο ΓΣΠ

Επιστροφή στις νίκες για την Ομόνοια που επικράτησε 3-1 με ανατροπή της ΑΕΛ στο ΓΣΠ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι άφησαν πίσω τους την ήττα από την Ανόρθωση και παρά το γεγονός πως έμειναν πίσω στο σκορ με τέρμα του Σινγκ στο 8’ πανηγύρισαν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα και μάλιστα με σχετική άνεση.

Έφεραν «τούμπα» το ματς με τέρματα των Κακουλλή (44’) και Κουλιμπαλί (51’), με τον αμυντικό από το Μάλι να πετυχαίνει δεύτερο γκολ στο 65’ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ομόνοια (Βάλντας Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Ντιονκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Εβάντρο (63′ Κούσουλος), Εράκοβιτς (63′ Αλιούμ), Σίμιτς (84′ Χαραλάμπους), Σεμέδο (32′ Λοΐζου), Κακουλλής (84΄Ατζίλι).

ΑΕΛ (Κρις Κόλμαν): Μπράγκα, Φραντζής, Ουεντραόγκο, Κέσκες, Ιμανισίμγουε, Μεγιάδο, Άβραχαμ (46′ Μάμας), Σινγκ (58′ Ζαχαρίου), Λεσοβόι (82′ Στόλνικ), Μακρής (58′ Τοκού), Ρομπέρτα.

Σκόρερ: Κακουλλής 44′, Κουλιμπαλί 51′, 65′ / Σινγκ 8′

Κίτρινες: Εβάντρο / Φραντζής, Μεγιάδο, Ουεντραόγκο

Αποβολές: – / Κέσκες 80′

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

Α’ Βοηθός: Κωμοδρόμος Ηράκλης

Β’ Βοηθός: Κοντεμενιώτης Γιώργος

4ος: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:32

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.