Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΚ: "Κιτρινοπράσινο" διπλό με τριάρα!

Επιστροφή στις επιτυχίες με «διπλό» για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά και από τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα.  

Οι  Λαρνακείς άνοιξαν το σκορ στο 30’ με  αυτογκολ του Μπεχαράνο ενώ, ο Καμπρέρα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 49’.

Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Γκμπέλε στο 73, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Ροντέν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Τόμοβιτς, Ασεβέδο (21′ Μιχαήλ), Λέτσιακς, Μπεχαράνο (53′ Γκμπελέ), Κατσιαρής (46′ Καρλίτος, 76′ Μπαχάσα), Φερνάντεζ (53′ Μιγκελίτο) , Ντουρμισάι, Ναρσίνγκ, Βέλλιος,

ΑΕΚ (Χένινγκ Μπεργκ): Αθανασιάδης, Μιραμόν, Μιλίτσεβιτς, Εκπολό, Ενρίκες, Λέδες, Πονς, Γκάμα (78′ Ροντέν), Αιτόρ (84′ Ναλί), Φαράζ, Καμπρέρα (67′ Ανγκιέλσκι)

Σκόρερ: Γκμπελέ 73′ / Μπεχαράνο (αυτ) 30′, Καμπρέρα 49′

Κίτρινες: Γκμπελέ 66′, Ντουρμισάι 83’/ Μιραμόν 37′, Φαράζ 74′

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Β’ Βοηθός: Λάμπρου Λάμπρος

4ος: Κωνσταντινίδης Αντώνης

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Σάββα Γιώργος

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:33

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.