Τέλος εποχής: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ντέρικ Ρόουζ! (vid)

Την απόφασή του να κρεμάσει τη φανέλα του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών, ανακοίνωσε ο Ντέρικ Ρόουζ!

Ο Ντέρικ Ρόουζ πήρε τη μεγάλη και δύσκολη απόφαση που καλείται κάποιος αθλητής να πάρει στη ζωή του, να κρεμάσει μια για πάντα τη φανέλα του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Ο 35χρονος Αμερικανός γκαρντ, που πριν από δύο ημέρες έμεινε ελεύθερος από τους Μέμφις Γκρίζλις μετά από τη δική του απόφαση, ανακοίνωσε μέσω των social media το τέλος της σπουδαίας καριέρας του στα παρκέ του ΝΒΑ. Ο νεότερος MVP της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα «what if» της σύγχρονης ιστορίας του ΝΒΑ, καθώς, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα ήταν το... ταβάνι του αν δεν είχε υποστεί ρήξη χιαστού στα playoffs του 2012.

Το Νο.1 του ΝΒΑ ντραφτ του 2008, αγωνίστηκε για 15 χρόνια στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, με τον «D-Rose» να ολοκληρώνει την καριέρα του με 17,4 πόντους, 5,2 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε μόλις 723 παιχνίδια της regular season.

Εκτός από τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς, με την οποία και έγραψε ιστορία, ο πολύπειρος άσος φόρεσε ακόμα εκείνες των Νικς, Καβαλίερς, Τίμπεργουλβς, Πίστονς και Γκρίζλις.

Το 2009 αναδείχθηκε rookie της χρονιάς, ενώ, επιλέχθηκε τρεις φορές (2010-12) σε All Star. Το 2011, την χρονιά που κατέκτησε το βραβείο του MVP, κατέγραψε 25 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 7,7 ασίστ, όντας ο νεότερος παίκτης που παίρνει το εν λόγω βραβείο, σε ηλικία μόλις 22 ετών και 7 μηνών!

derick roze.jpg

sport-fm.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.