Κατακύρωση 3-0 υπέρ του Απόλλωνα και μηδενισμός ΑΕΛ. Απαγόρευση μετακίνησης και κεκλεισμένων

Την κατακύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ του Απόλλωνα αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής στο ντέρμπι με την ΑΕΛ που δεν ξεκίνησε ποτέ, στις 15 Σεπτεμβρίου, για την 3η αγωνιστικη της Cyprus League by Stoiximan.

Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης γνωστοποίησε το σκεπτικό της απόφασης του, μηδενίζοντας την ΑΕΛ, καταλογίζοντας της πως η κύρια αιτία που οδήγησε τον διαιτητή στην απόφαση να μην ξεκινήσει η αναμέτρηση ήταν η συμπεριφορά των οπαδών της. Επιπλέον η ΑΕΛ τιμωρήθηκε με διεξαγωγή δυο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στους επόμενους τρεις εκτός έδρας αγώνες.

Τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΛ είναι με Εθνικό (5/10) και ΑΕΚ (27/10) και τα τρία επόμενα εκτός έδρας με Ομόνοια Λευκωσίςα (27/9), Νέα Σαλαμίνα (21/10) και Ανόρθωση (4/11).

Η ΑΕΛ αντιμετώπιζε έξι συνολικά κατηγορίες και της επιβλήθηκαν και ποινές με τη μορφή προστίμου (€23.400) ως εξής:

- Για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ΑΕΛ επιβάλλεται ποινή προστίμου €15.000, ποινή απαγόρευσης διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων στους επόμενους δυο εκτός έδρας αγώνες της ομάδας.

- Για την ρίψη αντικειμένων και την μεταφορά εντός του σταδίου επικίνδυνων αντικειμένων επιβάλλεται συνολική ποινή προστίμου €6.000.

- Για χρήση λέιζερ επιβάλλεται ποινή προστίμου €2.400.

Στον Απόλλωνα επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι των κυανολεύκων, το οποίο θα είναι με την Καρμιώτισσα στις 4 Οκτωβρίου για την 6η αγωνιστική.

Έξι κατηγορίες βάραιναν και τον Απόλλωνα με το συνολικο πρόστιμο να ξεπερά τις 20 χιλιάδες ευρώ:

- Για την κατηγορία μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων επιβάλλεται ποινή προστίμου €6.000.

- Για τις κατηγορίες για πυροδότηση στην κερκίδα και ρίψη στον αγωνιστικό χώρο, για την είσοδο φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο και για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας, επιβάλλεται η συνολική ποινή του προστίμου των €6.000, ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας.

- Για τη χρήση λέιζερ επιβάλλεται ποινή €5.600, λαμβάνοντας υπόψη προηγούμενη καταδίκη του Απόλλωνα.

- Για την ανάρτηση πανό ακατάλληλου περιεχομένου επιβάλλεται η ποινή προστίμου €3.000.

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:47

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.