Γιουρόπα Λιγκ: Νίκες για Ρέιντζερς και Φενέρμπαχτσε στα πρώτα παιχνίδια της βραδιάς

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με 2-1 της Ουνιόν Ζιλουάζ και μπήκε με το δεξί στη League Phase του Europa League. Ιδανικό ξεκίνημα και για τη Ρέιντζερς που νίκησε 2-0 τη Μάλμε εκτός έδρας και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς στη διοργάνωση.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη League Phase του Europa League η Φενέρμπαχτσε, η οποία νίκησε 2-1 την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στην Κωνσταντινούπολη παρότι οι Βέλγοι πάλεψαν μέχρι τέλους για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε το προβάδισμα στο 26' με τον Σογιουντσού. Ο Σιμάνσκι έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπεκάο πήε την κεφαλιά και ο Τούρκος στόπερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 73' λόγω της αποβολής του Μακ Άλιστερ, γεγονός που οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν το 2-0 στο 82' με το αυτογκόλ του Μπούρζ. Εν τέλει και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες με τον Οσάγι-Σάμουελ να δέχεται δύο κίτρινες σε τρία λεπτά και να αποβάλλεται.

Οι Βέλγοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 90'+2' όμως ο Ιβάνοβιτς είδε τον Λιβάκοβιτς να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε. Τελικά η Ουνιόν κατάφερε να μειώσει αμέσως μετά με ένα δυνατό σουτ του Σάικς.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη League Phase και η Ρέιντζερς, η οποία πέρασε με 2-0 από τη Σουηδία απέναντι στη Μάλμε.

Η Ρέιντζερς χτύπησε στην αυγή του αγώνα, βρίσκοντας δίχτυα μόλις στο πρώτο λεπτό. Ο Ντέσερς βρέθηκε σε θέση βολής, σημάδεψε το δεξί δοκάρι της Μάλμε και ο Μπαϊράμι πήρε το ριμπάουντ δίνοντας το προβάδισμα στους Σκωτσέζους.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ρέιντζερς σκοράρει στο πρώτο λεπτό ευρωπαϊκού αγώνα μετά τον Οκτώβριο του 1998 όταν ο Τζενάρο Γκατούζο είχε σκοράρει στο Κύπελλο UEFA απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η Ρέιντζερς βρήκε και δεύτερο γκολ κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη στο 76' με τον ΜακΚλόσαντ. Ο 21χρονος υποδέχθηκε την μπάλα έπειτα από μια απομάκρυνση της σουηδικής άμυνας και με ένα αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ντάλιν για το 2-0.

Πηγή: sport24.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:50

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.