Πρεμιέρα Γιουρόπα Λιγκ στο ΡΙΚ, με τη δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη με τη Γαλατασαραϊ (22:00 ΡΙΚ1/ΡΙΚHD)

Η μεγάλη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ, κάνει απόψε πρεμιέρα στο ΡΙΚ. Η δοκιμασία του ΠΑΟΚ στο "ΑΛΙ ΣΑΜΙ ΓΕΝ", με την πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι, στις 10 από το ΡΙΚ1 και το ΡΙΚHD.

Δύσκολη η αποστολή του δικεφάλου, απέναντι στην πρωτοπόρο της τουρκικής λίγκας με 6/6. 'Ομως και ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στην Σούπερ Λιγκ και σε πολύ καλό μομέντουμ. Η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία θα έχει και την στήριξη περίπου 2.400 φιλάθλων της ομάδας, έρχεται με φόρα , έχοντας επικρατήσει 4-1 του Βόλου στο τελευταίο ματς που έδωσε. Ο Λουτσέσκου έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα, με τον Τσάλοφ να αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι έτοιμος να μπει σε αυτή τη σειρά πολύ δύσκολων αγώνων, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να ονειρεύεται: «Έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις, φτάσαμε δύο φορές στους «8» του Conference League και μπορούμε να διαχειριστούμε τα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό να έχεις ένα όνειρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλι, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Σέντρα του μεγάλου ματς στις 10, από ΡΙΚ1/ΡΙΚHD. Pre game στις 9 και 30, καθώς και post game μετά το τέλος του αγώνα, με τα highlihts από τα σημαντικότερα παιχνίδια της βραδιάς.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:12

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.